👉🏻Test Of Knowledge Of A True Otaku👈🏻🤓

By Ao-chan2017-05-19 14:28

There will going to be Four Levels of this quiz
-
First: How Much Of An Otaku Are You?
Second: Anime Terms
Third: Anime Identification
Four: Fill in the Blanks
-
All the Four Level are Question and Answer. Test 1 & 3 are multiple choice (please choose 1 only)
Please avoid cheating because "Honesty is the Best Policy"
-
---------------TEST 1---------------
Some of the choices here in test one are both right, but I only pick one correct answer. So be wise in choosing your answers.
1.) How do you introduce yourself to others?
a. I tell them my name, and maybe add in a handshake.
b. I yell my name, along with " -desu " at the end of it!
c. In Japanese, of course!
d. I just tell them my name.
-
2.) What Japanese words do you know?
a. Bacca! Desu! Kawaii!
b. I know a few things, like how to introduce myself or say " Hello " .
c. I don't know many, but I plan on studying.
d. Kawaii-desu ne chan kasumi-yo~!
-
3.) Which one of these languages is Japanese?
a. 일본
b. 日本
c. 动漫
d. Японія
-
4.) How many animes have you watched?
a. I lost count.
b. 1 or 2.
c. A lot.
d. Just a few.
-
5.) What's your favorite anime?
a. I have more than one favorite.
b. SAO IS THE BEST!!
c. My favorite anime isn't listed here.
d. OTHER!! The anime I like is FULL of hotties~! <3
-
6.) Why do you like anime?
a. The guys are HOT!
b. I like it because many of the plot lines are interesting.
c. I like to watch it. Is there any other reason?
d. Because it's soo cool~! Japanese media is THE BEST!!
-
7.) What makes an anime a " good " anime?
a. Interesting plot, unique characters, and no plot holes.
b. Plenty of hot guys, duh!
c. It HAS to be Japanese! Or else it sucks!
d. It absolutely has to be interesting and unique.
What's the point of watching if it doesn't catch my interest?
-
8.) How do you see yourself as a fan?
a. I'm an absolute anime fan, duh! I know, like, everything about anime! Bacca!
b. I'm a fan of anime, and that's about it.
c. I like anime and other types of Japanese media.
d. I'm the BEST anime fan out there! I know all kinds of Japanese and stuff!
-
9.) Do you wish you were born a Japanese
a. OMG!!! YES!!
b. Not really, but I'd love to visit Japan just to see what it's like.
c. JAPAN IS AWESOME!! YES!!
d. Although I think Japan is pretty cool, I wouldn't trade my heritage for anything. Although, I'd love to live there one day!
-
10.) What's your favorite thing about Japan?
a. ANIME!! THE ANIME GUYS, TOO~! <3
b. The media is nice, but so are the people. I like a lot of things about it, so I don't really have a favorite.
c. Definitely the scenery!
d. Nothing! Japan is disgusting!!
-
---------------TEST 2---------------
Identify what are being described in the sentences below:
1.) An upperclassman or senior. __________
2.) It can also be used to describe someone sitting next to you in class. __________
3.) A fan of anime who simply loves the art form. __________
4.) A quality of cuteness in the context of Japanese culture. __________
5.) A female character who leads the story in anime and manga. __________
6.) It refers to a fictional character, an anime fan considers a wife or husband. __________
7.)A manga aimed at a teenage female readership. __________
8.) Someone who obsesses about anime or manga and, unfortunately, learns everything they know about Japan from anime. __________
9.) A Japanese slang loanword that refers to feelings of strong affection mainly towards characters in anime, manga, and video games. __________
10.) A term for female fans of manga and novels that feature romantic relationships between men. __________
-
---------------TEST 3---------------
Name the Anime Based On A Character
1.)
a. The Devil Is A Part-Timer!
b. Assassination Classroom
c. Baka to Test to Shoukanjuu
d. Akuma no Riddle
-
2.)
a. Blue Exorcist
b. High School dxd
c. Blood Lad
d. The Devil Is A Part-Timer!
-
3.)
a. Monthly Girls' Nozaki-kun
b. Watashi ga Motete Dōsunda
c. Seitokai no Ichizon
d. SKET Dance
-
4.)
a. Danshi Koukousei no Nichijou
b. Working!!
c. School Rumble
d. Kaichou wa Maid-sama!
-
5.)
a. Nisekoi
b. Golden Time
c. Oreshura
d. Bakemonogatari
-
6.)
a. Blue Exorcist
b. kyoukai no kanata
c. Sword Art Online
d. Noragami
-
7.)
a. Bakemonogatari
b. The Disappearance of Haruhi Suzumiya
c. Medaka Box
d. Yamada-kun to Shichi-nin no Majou
-
8.)
a. White Album
b. True Tears
c. Red Data Girl
d. Seiren
-
9.)
a. kyoukai no kanata
b. Hyouka
c. Angel Beats!
d. Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
-
10.)
a. Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
b. Kotoura-san
c. Working!!
d. Kokoro Connect
-
---------------TEST 4---------------
This is gonna be a bonus Test so there will only be 5 questions. Please fill the blank with a correct answer
1.) ___________ is the younger brother of Zeref, having originally died 400 years ago, being subsequently revived as his brother's most powerful Etherious.
2.) Ciel always wears a black eye-patch with a single cord over his ___________ to hide the location of his Faustian Contract with Sebastian.
3.) Eru Chitanda is a student in her first year at Kamiyama High School in class ___________.
4.) ___________ was chosen to be one of the one thousand beta testers for the closed beta of Sword Art Online.
5.) ___________ is a 16-year-old competitive figure skater and one of the main characters of Yuri!!! On Ice.
-
---------------ANSWER KEY---------------
Test 1
1.) d
2.) b
3.) b
4.) a
5.) a
6.) b
7.) a
8.) b
9.) d
10.) b
-
Test 2
1.) Senpai
2.) Tonari
3.) Otaku
4.) Kawaii
5.) Heroine
6.) Waifu
7.) Shoujo
8.) Weeaboo
9.) Moe
10.) Fujoshi
-
Test 3
1.) b
2.) d
3.) a
4.) c
5.) a
6.) d
7.) b
8.) b
9.) a
10.) d
-
Test 4
1.) Natsu Dradneel
2.) right eye
3.) 1-A
4.) kirito
5.) Yuri Plisetsky
-
---------------RANKING---------------
35 points: S
25-30 points: A+
20-25 points: A
15-20 points: B
10-15 points: C
5-10 points: D
0-5 points: E
Thanks for taking my quiz, I hope you guys had fun! :3 and Congratulations if you got a high score 😄👏🏻 please comment down below what you think about my quiz and your scores too 😊

Tag Otaku Game Creation

Download App to get more fun!

keep viewing other posts

QR Code

Scan to Get App